Rólunk

 
Dr. Szepes Andrea fül-orr- gégész, audiológus szakorvos vagyok. 2005. májusában nyitottam meg az AUDISSIMA Hallókészülék Szalon és Szakrendelőt, ahol nagy tapasztalattal rendelkező asszisztenseimmel dolgozom.

Az AUDISSIMA Szakrendelőben Kecskeméten egyedülálló módon tudunk gyors és szakszerű segítséget nyújtani a hallás és fül-orr-gégészeti panaszokkal küzdő felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Hallókészülék ellátással kapcsolatban térítésmentesen állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére, egyéb fül-orr-gégészeti és hallás panasz esetén pedig magánrendelést lehet igénybe venni online bejelentkezés alapján.

Miért mi?

 

A lehető legjobb

ellátást nyújtjuk

Több évtizedes

szakmai gyakorlattal rendelkező orvos és audiológus asszisztensek

Megtaláljuk igényeinek

leginkább megfelelő a hallási megoldást

Kiváló minőségű

hallókészülékek közül választhat

Munkatársaink

 

 

Dr. Szepes Andrea

FÜL-ORR-GÉGÉSZ, AUDIOLÓGUS SZAKORVOS

+36 76 320 006


Deákné Kovács Erika

AUDIOLÓGUS SZAKASSZISZTENS

+36 76 320 006


Szabó Judit

AUDIOLÓGUS SZAKASSZISZTENS

+36 76 320 006Kecskeméten egyedülálló, hogy az elmúlt sok év során soha nem köteleztük el magunkat néhány márka mellett. Szalonunkban 7 világcég társadalombiztosítási támogatással, orvosi vényre kapható hallókészülékeinek teljes palettáját forgalmazzuk nagy gyakorlattal.


parallax background
 • Dr. Kovács Jenő
  Kedves Dr. Szepes Andrea! 2 hete vásárolt hallókészülék csodát tett. Annyi megpróbáltatás után végre úgy hallom a környezetemet, mint régen. Már nem is hittem benne, hogy ez megtörténhet. Köszönöm a szakértelmét, az idejét, sőt a türelmét is, és bocsássa meg kezdeti talán kicsit illetlen hozzáállásomat. Belőlem az elkeseredettség beszélt. Legjobbakat kívánom Önnek és kollégáinak. Jó hírét viszem, ahová csak tehetem. Üdvözlettel:
  Dr. Kovács Jenő
 • Hermanné Kati, Peti és Gergő
  Nagyon kedves a doktornő és a munkatársai is. Sajnos mindkét gyerekem "fülfájós", így az elmúlt években volt szerencsénk többször is megfordulni a rendelőben. Szívből javaslom mindenkinek. Köszönünk mindent:
  Hermanné Kati, Peti és Gergő
 • Tóth Tivadarné Magdi
  Az elmúlt tizenév során nagyon megkedveltem az Audissima rendelőt, ahol mindig kedvesen és figyelmesen bánnak velem. Ajánlom mindenkinek!
  Tóth Tivadarné Magdi
 • Fazekas család
  Kedves Doktornő! Köszönjük hozzáértését és jóságát, amivel sikerült nagyikánk hallását és ezzel életkedvét is visszaadnia. Szeretettel üdvözöljük:
  Fazekas család