Aktív zajvédő vadászoknak

Aktív zajvédő vadászoknak

Egyéni lenyomat alapján készült digitális aktív zajvédő vadászok, illetve sportlövők számára.
 • hatékony elektronikus impulzusvédelem a lövéskor
  fellépő erős zajok ellen
 • a vadak által keltett zajok gyorsabb, világosabb érzékelése
 • nem gátolja a mozgást, és nagyon egyszerűen kezelhető
 • a négy program kellő szituációs szabadságot biztosít
 • az elektronika a 85dB-nél erősebb hangokat nem engedi át
A programkapcsoló

A fejlett digitális technológiának (DSP) köszönhetően a felhasználó négy program közül választhat.

A programkapcsoló gomb megnyomásával négy különböző, kifejezetten vadászathoz kifejlesztett hangprofil közül lehet kiválasztani a leginkább megfelelőt.

 1. Az egyes program kismértékű erősítéssel rendelkezik (kb. 10 dB). Csendes környezetben (pl. erdőben, amikor nem fúj a szél, és nem esik az eső) történő megfigyeléskor alkalmazható.
 2. A kettes program közepes erősítésű (kb 15-17 dB). Mérsékelten szeles környezetben, a közepes és magas frekvenciák 40-50%-os erősítésének emelésére használható.
 3. A hármas programnak nagymértékű az erősítése (kb. 30-40 dB). A teljes erősítést növeli a teljes frekvencia spektrumban (mély, közepes és magas hangok).
 4. Telefontekercs: A mobiltelefon használatát egyszerűsíti. Segítségével nem kell a készüléket eltávolítani a hallójáratból

A gomb megnyomása után a készülék mindig a következő programba lép át. Az utolsó programból pedig újra az elsőbe. A programváltást sípoló hang jelzi. A készülék mindig annyit sípol, ahányadik programba kapcsol. A hangerőszabályzó mindegyik programban működik és lehetővé teszi a felhasználó számára a közvetlen állítást.